Els serveis de Tecnofirm

A Tecnofirm, entenem que cada negoci és únic. Per això, oferim una àmplia varietat de solucions informàtiques que es poden personalitzar segons les vostres necessitats específiques.

Administració de sistemes i xarxes

Infraestructura tecnològica: entenem que un sistema ben administrat és la clau per a la productivitat i l’eficiència del vostre negoci. A través d’una àmplia gama de serveis, com l’administració de servidors, la configuració de xarxes i la seguretat informàtica, treballem per a garantir que les vostres operacions digitals es realitzin sense problemes.

Administració de sistemes: ens dediquem a l’ús de tecnologies d’avantguarda per a supervisar, gestionar i mantenir els vostres sistemes, així com a proporcionar suport tècnic ràpid i eficient quan és necessari. A més a més, ens esforcem per a comprendre les vostres necessitats específiques i oferir solucions personalitzades que s’adaptin perfectament al vostre negoci. La vostra satisfacció i tranquil·litat són la nostra prioritat màxima.

Allotjament web

Alta del teu propi domini: En Tecnofirm, et proporcionem el teu propi espai personalitzat a la web. Registrem el teu domini personal, creant així una identitat digital única per al teu negoci. Aquesta és una part vital de la teva presència en línia i proporciona una base per a totes les teves futurs iniciatives de màrqueting digital.

Allotjament de la teva pàgina web i correu electrònic als nostres servidors: Assegurem que el teu lloc web i els teus serveis de correu electrònic estiguin disponibles 24/7. Els nostres servidors segurs i de gran rendiment garantitzen temps de càrrega ràpids, una alta disponibilitat i protecció contra amenaces de seguretat. També oferim suport tècnic per a qualsevol problema d’hospedatge que puguis experimentar.

Comerç i Restauració

Instal·lació d’ordinadors i implementació de programes de facturació avançats: una de les nostres especialitats és la implementació del programa de facturació ULISSES. Aquest software complet i fiable us ajudarà a gestionar la vostra facturació de forma eficient, amb funcions que inclouen la gestió de clients, la creació de factures, el seguiment de pagaments i moltes altres funcions útils.

Complements tecnològics per a l’empresa: oferim solucions d’impressió de tiquets per a qualsevol tipus de negoci, des de restaurants fins a botigues minoristes. Les nostres solucions d’infrarojos, que inclouen sensors de moviment i altres dispositius, us ajuden a automatitzar i optimitzar diverses tasques de la vostra empresa.

Administració de seguretat i antivirus

Seguretat informàtica: entenem que en el món digital d’avui, la protecció de les vostres dades i sistemes és d’una importància crítica. Per això, ens dediquem a comprendre el vostre entorn de treball específic i a proporcionar recomanacions personalitzades. A més a més, oferim una consultoria detallada per a ajudar-vos a comprendre els potencials riscos de seguretat i com podeu mitigar-los.

Avast Antivirus: l’antivirus Avast ofereix detecció d’amenaces en temps real, protecció contra ransomware, protecció de correu electrònic i xarxes, i més, tot per a assegurar que les vostres dades i sistemes estiguin a salvo. El nostre objectiu és garantir que pugueu operar el vostre negoci amb la tranquil·litat de saber que la vostra infraestructura tecnològica està protegida per experts en seguretat informàtica i la millor solució antivirus disponible.

~

Contacteu amb nosaltres

Us convidem a explorar la nostra pàgina web per a conèixer més sobre els nostres serveis i descobrir com Tecnofirm pot ajudar-vos a assolir els vostres objectius.
Contacteu-nos avui per a una consulta sense compromís.

"*" indicates required fields